1. joulukuuta 2010

I guess I knew when I kissed ya, you're a little bit mad


Väsymys, pimeys, kylmyys ja lähestyvä joulu alkavat näköjään vaikuttaa omituisella tavalla pääkoppani toimintaan. Juuri, kun pääsin kertomasta siitä "juokse porosein" -välikohtauksesta kahvinporosen kanssa, alkoi pollajukeboksini taas toimia omia aikojaan.

Kävin eilen töitten jälkeen ruokakaupassa ja siinä juustotiskiä katsellessani puntaroin, ostaisinko Edamia vai Valion Arkijuustoa. Hetken päästä huomasin, että olin alkanut lallatella pääni sisällä "arkijuustosi kaikki heitä, mieles nuorena nousta suo" jne. Melkein pyrskähdin nauruun keskellä supermarketia. No mutta onhan se hyvä, että ainakin itselläni on kivaa omassa seurassani. Ehkä sitten vasta tarvii huolestua, kun alan julkisesti laulella ääneen kaiken maailman elintarvikkeille.

Samaisella kauppareissulla menin nuuhkimaan erilaisia hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. Avasin putelin, nuuhkaisin ja puristin putelia samaan aikaan. Ja pruits. Puteli ruikkasi kasvoilleni sekä takilleni valkoiset mähmät. En nyt sano sitten, mitä minulle itselleni siitä ensimmäisenä tuli mieleen. Ja taas sain pidätellä nauruani hyllyn takana. Sekä putsailla itseäni nenäliinalla.

Menin varta vasten K-Supermarketiin, koska minulla oli plussaseteli, joka oli eilen viimeistä päivää voimassa. Arvatkaa muuten muistinko käyttää sen plussasetelin siellä kaupassa? Aivan oikein arvattu, en muistanut. Olin sitten pakotettu ostamaan kotimatkalla lähi-k-kaupastani viiden euron Ben & Jerry's -jäätelön.

Elämä on joskus kovaa.

4 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Mä jotenkin niin voin kuvitella sut tirskahteleen yksinään jonnekin kaupan hyllyjen väliin.

Hirveä takaisku toi jäätelöjuttu, varmaan harmitti?

Kini kirjoitti...

Vai ruiskahti naamalle...siis on siinä tosiaan ollu naurussa pitelemistä ja jos se vaik ois menny viel valvontakameraan, nii olis lystii ollu muillakin :)

Tiina kirjoitti...

Minja, joo siis se oli kyllä kauhea takaisku joutua ostamaan se jäätelö. Silloin ei paljoa tirskututtanut. ;)

Kini, mä todella toivon, ettei kukaan nähnyt sitä eikä se varsinkaan tallentunut valvontakameraan. :D
Kohta se on varmaan youtubessa...

Anonyymi kirjoitti...

Life is hard. Then you die. - Sanoi ensirakkauteni, parikymmentä vuotta sitten. Oliko jätski edes hyvää? :)