21. joulukuuta 2010

Kirje Joulupukille


Rakas Joulupukki!

Ihan ensimmäiseksi toivoisin joululahjaksi itselleni selkärangan. Olen huomannut kärsiväni sen puutteesta. Maassa matelu on niin älyttömän tylsää.

Lisäksi toivoisin itselleni lisää energiaa, että jaksaisin muutakin kuin olla vain väsynyt iltaisin. Ja helppoa rahaa, että minun ei tarvitsisi kauheasti rehkiä elantoni eteen.

Voisitko myöskin antaa ystävilleni joululahjaksi lisää aikaa, jotta he ehtisivät viettää sitä enemmän minun seurassani.

Näiden helppojen toiveiden lisäksi haluaisin toivoa vielä maailmaan rauhaa. Jos et ehdi jouluaaton ja -päivän aikana järjestää tätä, niin uusivuosi voisi olla ihan hyvä deadline. Pääasia, että ensi vuonna enää kukaan ei ampuisi ketään toista eikä yksikään pommi räjähtäisi.

Voisitko myös järjestää niin, että jokainen ihminen saisi elää ihmisarvoista elämää ja jokainen eläin eläinarvoista elämää? Ja että paha saisi aina palkkansa ja ahneella olisi paskainen loppu. Osaathan sinä valmistaa ne pajassasi, Joulupukki?

Ilahtunut olisin myös, jos saisin joululahjaksi graduni valmiiksi kirjoitettuna. Tai no jos ei kirjoittettuna, niin ainakin aiheen sille.

Koska jouluna täytyy muistaa myös eläimiä, niin voisitko tuoda kissalleni uuden hiiren? Edellinen on ihan riekaleina ja viimeksi siltä lähti häntäkin. Tekohiiri mielellään, ei tarvitse olla elävä.

Jos vielä vähän saan toivoa, niin rakas Joulupukki toivoisin, että kesä tulisi pian. Ja että se olisi yhtä lämmin kuin viime kesä.

Rakkain terveisin,

Tiina

Ps. Voisitko Joulupukki tuoda minulle vielä langattomat kaiuttimet läppäriini?

4 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Ihana. :)

Tiina kirjoitti...

Kiitos. :D

Taivaanrannan Maalari kirjoitti...

Mainiot toiveet!? Muut varmaan toteutuikin, mutta saitko ne langattomat??

amamama kirjoitti...

mieki haluan langattomat.