30. joulukuuta 2010

I'd be safe and warm if I was in L.A.

On taas aika tehdä pieni yhteenveto kuluneesta vuodesta.

2010

1. Mitä sait synttärilahjaksi?
Hmm... Taisin saada jonkun "tee-se-itse" Zen-puutarhan (sisälsi aluslautasen, hiekkaa, simpukoita ja cocktailtikkuja) sekä eksoottisia hedelmiä. Varmaan jotain muutakin, mutta en muista, sori.

2. Seurustelitko?
Hyi, pois se minusta.

3. Pussailitko peiton alla?
Onpas spesifi kysymys. Onhan se peitto saattanut joskus päälläkin olla.

4. Oliko sinulla kesätyö?
Oli. Ja syksy- & talvityö myös.

5. Mikä oli suurin saavutuksesi tänä vuonna?
Tartteeko tähän nyt sitten sanoa se alempi korkeakoulututkinto. Tai ehkä oikeasti suurin saavutus oli sen yhden monivuotisen projektin elikäs harkkatyön saaminen rimaa hipoen hyväksytysti tehtyä, josta seurasi sitten myös tutkinnon valmistuminen.

6. Mihin petyit?
Jos ihmisistä puhutaan, niin en tiedä voiko sitä pettyä kuin itseensä. Muihin ihmisiin pettyminenhän vain tarkoittaa sitä, että on ollut harhaiset ja liian korkeat odotukset toisia kohtaan. Hiukan myös petyin siihen, että sekä vuoden alku että loppu on ollut hyvin kylmä ja lumekas.

7. paras muisto kaikista?
Ei voi nimetä yhtä ylitse muiden. Vuoden aikana on tapahtunut niin monenlaista parasta. On ollut parhaita juttuja kivojen ihmisten kanssa ja parhaita live-musiikkielämyksiä ja parhaita uusia ihmisiä on syntynyt jne.

8. Paras vaate jonka löysit?
Ai yksi paras vaate... Heh heh, "löysin" kesällä legginsit. Tiedän, että se on tosi epäcoolia, mutta ostin Indiskasta sellaisen ehkä parhaan mekon joka näytti kauhean kivalta mustien puolipitkien legginsien kanssa, sitä paitsi se vaateparsi oli myöskin maailman mukavin päällä. Kun nyt onnistuin unohtamaan sen, että tuntui kuin olisin kulkenut pitkissä alushousuissa. Niin että sori nyt vaan legginsien vihaajat. Mutta Crocseja en ole jalkaani laittanut ja olen myös pilkannut niitä julkisesti. Hyvittääkö se osan synneistäni?

9. Lempivaatteesi?
Mitä, onko tää eri kysymys kuin toi edellinen? No villasukat. On sukatkin vaate. Onpas.

10. Tuliko perheeseenne uusi perheenjäsen?
Yhden hengen ydinperheeseemme tuli ihan uusi jäsen, Mac"Mäkki"Book. Pidän hänestä. Laajennettuun perheeseemme tuli uusi (koira)serkku sekä (ihmis)serkun lapset.

11. Muuttiko naapuriin uus tyyppi?
Muistaakseni kyllä. En saanut kutsua tupareihin.

12. Oletko tutustunut kokonaan uuteen ihmiseen?
No siis yksi kokonaan uusi ihminen syntyi joskus alkuvuodesta ja olen jo jollain tasolla tutustunut häneen. Vielä emme puhu aivan samaa kieltä kuitenkaan.

13. Särkyikö sydämesi?
Luulin ensiksi, mutta ne olivatkin vain naarmuja.

14. Särjitkö jonkun muun sydämen?
Uskallan epäillä.

15. Mitä muistat vuodelta 2010?
Moniakin asioita. Mitä haluat tietää? Muistan, että BP läikytti öljyä ja Conan aloitti uuden ohjelman, joka meiltä suomalaisilta yritetään pimittää (thank god for the internet). Muistan myös, että kesällä oli lämmin, talvella kylmä ja vuodessa 365 päivää.

16. Jouduitko kertaakaan sairaalaan?
No tavallaan, joskaan en potilaaksi. Inhoan sairaalaa.

17. Sammuitko?
Niin sitä ei lasketa, jos itse käy makuuasentoon.

18. Aiotko lopettaa tupakanpolton uutenavuotena?
Tarttis kai ensin aloittaa. Mutta jos polttaisi yhden, niin ensinhän sitä aloittaisi ja sitten lopettaisi.

19. Paras koulumuisto?
Siis tältä vuodelta? Varmaan joku after school special.

20. Saitko jotain kauan odottamaasi?
Juu, sain.

21. Värjäsitkö tukkaa?
Aina ja iankaikkisesti.

22. Lakkasitko varpaankynsiä?
Kyllä vain. Vuoden väreinä olivat valkoinen, vaaleansininen, vaaleanpunainen ja turkoosi.

23. Paras kenkäostoksesi tänävuonna?
Varmaan jotkut kymmenet varvastossut. Ai ne ei ole kengät vai? No sitten varmaan yhdet sellaiset mustat kiilakorkoiset peep toe -kenkulit.

24. Mitä tv-ohjelmia seurasit?
Kaikkia. No ei vaineskaan. Muistaakseni joku kommentoi tänä vuonna, että katson liikaa televisiota, kun haukuin kaikki mainokset, tai jotain. Uusintojen (Gilmoren tytöt, Frasier, Frendit, 70's Show) lisäksi mieleeni päällimmäiseksi jäi kai The Big Bang Theory, True Blood, Sons of Anarchy, Weeds, Californication... en muista muita. Mutta dokumentit on kivoja. Varsinkin luonto- ja musiikkidokumentit.

25. Ajoitko kertaakaan ojaan/meinasitko?
En edes ajanut kertaakaan enkä meinannutkaan.

26. Mikä biisi tulee mieleen kesästä 2010?
It Ain't Like That by Alice In Chains.

27. Entä talvesta?
California Dreamin' by The Mamas & The Papas.

28. Kävitkö elokuvissa?
Kävin aika monta kertaa, mutta alle kerran kuukaudessa. Kävisin mielelläni useamminkin. Vuoden 2010 elokuvista aion ehkä tehdä listauksen jossain vaiheessa.

29. Tuliko kaamosmasennus?
Ei mikään masennus, mutta väsymys on kyllä ollut hirmuinen varmaan marraskuun alusta asti. Naurattaa kyllä silti.

30. Mitä odotat vuodelta 2011?
Olisi kyllä sikahienoa päästä käymään jossain ulkomailla. Odotan siis Barcelonaa, vaikka en tiedäkään tuleeko se luokseni.

15 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Mulla on tämmönen perversio, että tykkään hirveästi vastailla kysymyksiin. Ajattelen kuitenkin, ettei kukaan jaksa lukea niitä mun vastauksia, että ne on tylsiä eikä kiinnosta. Siksi jätän tämmöiset postaukset yleensä tekemättä.

Toisaalta, ite luin kyllä kaikki sun vastaukset. (Ja olen sitä mieltä, että legginsien käyttö on paljon pienempi synti kuin crocksien, croksien, no-niiden-muovisiivilöiden-joiden-nimeä-en-edes-osaa-kirjoittaa käyttäminen.)

Dårka kirjoitti...

Eik me sovittu, että legginsit on legginit, crocsit crocit, shortsit shortit jne. Ihan kuten muffinsit on nykyään kuulemma muffinit.

Joopa. Hyvää vuotta 2011 Tiinalle ja spinsteriklikille. Ja muillekin.

Tiina kirjoitti...

Kirsikka, mua EI KIINNOSTA jaksatteko te lukee vai ette BUAHAHAHAA!
No ei vaineskaan. :D
Äh, mun katu-uskottavuus varmaan meni, kun saatoin kirjoitta Crocsit oikein...

Dårka, no niinkös me ollaan sovittu, no mutta sehän vaan sopii.
Kiitos ja hyvää uutta vuotta sullekin, terveisin pääspinsteri.

Varjo kirjoitti...

Mä tykkään yleensä lukea näitä. Riippuu vähän vastauksista. nämä oli ihan hyvät ;D

Täällä on muuten legginsit IN!

Zepa kirjoitti...

Luin, ja toisaalta ittee kiinnostaisi tehdä sama bleemi, mutta sitten ne kaikki "tohon en haluu vastata... enkä tohon.. enkä..." niin, niinku mitä järkee sitten aloittaakaan?! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Eikös legginsit ole säärystimet.
Paitsi että nykyään niillä tarkoitetaan jotain housuja eli häh? Miksei niitä voi kutsua housuiksi?

Tiina kirjoitti...

Varjo, niin kai ne täälläkin on in. Siksi se onkin vähän epäcoolia käyttää niitä, kun teinit jne. ;D

Zepa, bleemi, mielenkiintoinen sana, mutta tajuan. Oikeastaan parempi kuin meemi. Teitkin jo, huomasin. :)

Anonyymi, henk.koht. en ole kyllä koskaan kuullut legginsien tarkoittavan säärystimiä. Legginsit on suomeksi pitkät kalsarit tai jotkut trikoot. :D

Anonyymi kirjoitti...

Eli siis tuolla ulkona pyörii (ei ehkä juuri tällä hetkellä) nuoria naisia pelkissä pitkissä kumikalsareissa?

Henkilökohtaisesti asia on minusta toki kaikin puolin kannatettavaa ja ehdotankin seuraavaksi kaikille väestöryhmään kuuluville sekä vaatetusliikkeiden markkinointihenkilöstölle niiden kanssa pidettäväksi kumitoppeja ja korkeakorkoisia buutseja, mutta tuollaisen neitokaisen vanhempana asia voisi näyttäytyä hieman erilaisena.

irkku kirjoitti...

Joo nehän ne, legginsit on vaan hienompi nimitys pitkille kalsareille. Joita allekirjoittanut muuten käyttää ihan intopiukeena talvisin mutta huom, farkkujen alla noin ikäänkuin lämmittämässä. Saattaa toki olla että intoudun ja hankin vielä pitkän pitkän paidan tai tunikan tms ja kiskon ne yhdet, ihan LEGGINS-telineestä ostamani pitkät kalsarit jalkaani ilman niitä päällihousuja.

Ja hei, tää oli kiva lista. Mä luulen että tulen rötvimään tämän kunhan joudan. Oikein hyvä yhteenveto!

Penni kirjoitti...

"Muihin ihmisiin pettyminenhän vain tarkoittaa sitä, että on ollut harhaiset ja liian korkeat odotukset toisia kohtaan."

Hmmmm. Entäs jos se pettymys tulee siitä, että suhtautuu uusiin tuttavuuksiin (liiankin?) avoimesti: ilman mitään suuria odotuksia, mutta niin, että ihan oikeasti uskoo siihen, että ihmiset yleisesti ottaen ovat ihan kivoja, ja että kaikissa on jotain mukavaa (ei kuitenkaan niin, että olisi epärealistinen haihattelija)?
Luulisi sinun "hippinä" omaavan tällaisen ajatusmaailman ;)

No, harhaista tai ei: oikein hyvää uutta vuotta! :)

irkku kirjoitti...

Juu mää varastin tän. Shame on me!

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, no ei ne kai kumia kovinkaan usein ole...

Irkku, pakkohan niitä pitkiä kalsareita on pitää farkkujen alla näille leveyspiireillä. Mutta hommaa toki tunika ja pidä niiden alla legginsejä, niin en ole ainut luopio tässä kommenttilootassa. ;D

Penni, hmm, mitenkähän mä nyt tän selittäisin... Mä ajattelen siis tavallaan niin, että vika on aina mussa itsessäni jos petyn johonkin toiseen ihmiseen. Kyllähän sitä kai kivaankin ihmiseen voi pettyä? Ei sen tarvi tarkoittaa mitään sellaista lopullista überpettymistä. Mä en tiedä olenko mä koskaan pettynyt kehenkään uuteen tuttavuuteen, siis pettymystä koen siinä vaiheessa kun on joku odotus olemassa. Uuteen ihmiseen kun tutustuu, niin eihän siitä tiedä millainen se on, joten siinähän sen näkee sitten. Mutta en mielestäni pety silloin. Tää on varmaan taas sitten jotenkin ihmisen omasta sisäisestä filosofiasta kiinni, että miten tulkitsee pettymykset ja muut.
Sitä paitsi mä kovin harvoin petyn ihmissuhteissani, eli siis ihmiset OVAT yleisesti ottaen kivoja ja ainakin suurimmassa osassa ihmisiä on jotain mukavaa. Pettymykset joista puhun, on yleensä sellaisia, kun on odottanut jotain ja sitten se ei toteudukaan. Ja näin ollen olen odottanut liikaa, oma vikani. Varsinkin jos tämä toistuvasti tapahtuu saman ihmisen kohdalla. Tästä huolimatta voin hyvinkin rakastaa näitä ihmisiä, jotka eivät aina täytä odotuksiani, koska kukaan ei ole täydellinen.
Mun mielestä on hyvinkin "hippi" ajatusmaailma, että ei erityisesti syytä toisia ihmisiä näistä pettymyksistä. ;)
Hyvää Uutta Vuotta sullekin! :)

Tiina kirjoitti...

Ja Irkku, tuun lukemaan tuossa kun ehdin. :)

Penni kirjoitti...

Jummärrän. Minä petyn ihmisiin aika usein (kaikenlisäksi valitettavasti samoihin aina uudestaan), mutta en syytä siitä ketään. Sen enempää itseäni kuin muitakaan.
Tai voin minä ehkä itseäni soimata, että menen aina samaan halpaan, kun olen liian hyväntahtoinen hölmö :)

Tiina kirjoitti...

No, toihan on oikeastaan sama asia mitä mä ajoin takaa, mutta ilmaistuna vaan hieman eri tavalla. :)