5. maaliskuuta 2008

Hymyilevä diktaattori


Ihan nyt selvyyden vuoksi on heti ensimmäisenä sanottava, jos joltain meni ohi tuon eilisen battlen vitsikkyys, että siis tuo Lovexhan on ihan hirveätä paskaa. En oikeasti itse edes kuunnellut sitä biisiä kuin ihan vähän alusta varmistaakseni, että kyseessä on oikea video. Pahoittelen, että huijasin teidät kuuntelemaan sen. Olen kuitenkin kuin Nokian kaupunki, enkä korvaa pilaantuneesta musiikista aiheutunutta mielipahaa tai henkistä kärsimystä.

Pointtihan tuossa vastakkainasettelussa oli se, että mielestäni tuon Lovexin videon idea on aivan suoraan ryövätty tuosta Megadethin videosta. Ajatus toki on hyvä jälkimmäisessäkin, mutta ehkä pientä omaperäisyyttä olisi voinut toivoa. Vakava aihe noissa biiseissä ja videoissa kyllä, joten se ei ollut vitsikästä sinällään. Toivottavasti kukaan ei nyt kuitenkaan jäänyt siihen harhakäsitykseen, että minä tykkäisin Lovexista... Tuosta Megadethin 99 ways to die -biisistä kyllä tykkään, kuten jo eilen hehkutinkin sitä kitarasysteemiä siinä.

Yhteenvetona voin siis kertoa, että äänestysaktiivisuus oli 100 % ja Megadeth sai annetuista äänistä 97 %. Kaksi prosenttia jätti tyhjän äänestyslipukkeen ja yksi prosentti äänesti Aku Ankkaa.

Jos et kuitenkaan halua kuolla 99 eri tavalla, niin täällä voit opetella sanomaan "mina rakastan sinua" 99 eri tavalla.

Ja nyt kun ollaan tässä teemassa, niin eilen oli muuten 99 aamua jäljellä siihen, kun saan hyvästellä tämän numerolla 2 alkavan ikäni. Tänään enää 98 aamua. Argh...

11 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Eeeiii... Kyllä minä luulin, että sinä pidät Lovexista... ;D

Tiina kirjoitti...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

;D

Kami kirjoitti...

Kerran Tiina sano mesessä mulle että se tykkää Lovexista. Sitten sillä on maileissa aina sellanen vaihtuva Lovex-quote siellä lopussa.

Tiina kirjoitti...

Hahaha!
Kuka sä muka ees oot? Mä en tunne sua. Ikinä kuullukaan.

Suuri Cthulhu kirjoitti...

Tiinan kansa aina kuunnellaan LovexiaaaAAAAaaaaAaa

Tiina kirjoitti...

Ai onko mulla oikein oma kansakin?

Kami kirjoitti...

Tutkimattomat ovat suuren Cthulhun tiet ja murre merenalainen, laineen alta lauleskelu.

Brim kirjoitti...

Ftang.

Tiina kirjoitti...

Kami, se on kyllä jännä, kun se tolleen aina tupsahtaa jostain.

Brim, emme puhu samaa kieltä?

Alcinoe kirjoitti...

Jaha, Kutunluu pistäytyi taas. =)

Kami kirjoitti...

Cthulhu ftang