18. maaliskuuta 2008

Tenttiinlukupäivä numero 34291


Tänään on ensimmäinen päivä, kun uskallan edes haaveilla tämän taudin väistyneen. Aamulla en enää ottanut yskänlääkettä, koska pystyin hengittämään jo heti herättyäni. Ja koska sitä ei suositella nautittavaksi yli kymmentä päivää. Nenä on kyllä ihan kuivunut karrelle ja yritän nyt elvyttää sitä mitä rasvaisemmilla tököteillä. No, se siitä.

Tänään pitäisi lukea tenttiin. Tai olisi pitänyt lukea jo eilen ja toissapäivänä jne. Tentti on huomenna aamulla ja tuntuu, ettei siinä kyllä hyvin käy. Suurin osa tentittävästä materiaalista on englanniksi, ja vaikka kielitaitoni onkin ihan kohtuullinen, niin tuossa kirjassa tuntuu olevan välillä ihan omituista sanastoa. Tankkaan samoja lauseita moneen kertaan, enkä ymmärrä tai jaksa ymmärtää lukemaani. Välillä huomaan lukeneeni puoli sivua ilman, että olen lainkaan ajatellut mitä luen. Yhtäkkiä Suojelijat ja 4D vaikuttavat ohjelmilta, jotka on ihan pakko nähdä tänään. Blaah.

Riikkis ystävällisesti informoi minua, että F-Securen lapsilukon mielestä tämä blogi sisältää nykyisin aikuisviihdettä. Senpä vuoksi laitoin tuon varoituksen tähän postauksen alkuun, jotta voin nyt huoletta linkittää tämän videon tänne. Miettikääpä nyt vähän sitten kannattaako tätä blogia lukea.

Äh. Yritän taas hetken lukea tenttiin.

7 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Hihii :D "kiva" video ;)

DorianK kirjoitti...

Minä meinasin käyttää saman kuvan jonkinlaista versiota juuri tänään varoittaakseni nörttimäisestä sisällöstä toisaalla. No, tyydyin sitten pelkkään tekstuaaliseen varoitukseen.

Tuosta videosta tuli jälleen mieleen toinen taiteellinen tuotos, joka oli viimeksi mielessäni, kun puheessa vilahti bad sex -video. Siispä linkitän siihen, niin ehkä se ei enää palaa mieleen.

Kuten taisin jo joskus aikaisemmin todeta, tentit ovat toisaalta käteviä. Ikinä ei ole tullut siivottua niin pitkään ja hartaasti kuin silloin, kun olisi pitänyt lukea moisiin.

Tiina kirjoitti...

Mimmu, on. :D Otetaan opiksi.

DorianK, no jos nyt ihan rehelliseksi rupean, niin sinulta taisin tuon idean alitajuisesti varastaakin. Suurimmaksi osaksi siksi, ettet itse käyttänyt sitä. :D
Aika kuuma tuo video.
Ihan totta kyllä, että tenteistä ei ehkä muuta hyötä ole, mutta ne saavat tekemään asioita, joiden tekemistä muuten tulee lykättyä...

sirenita kirjoitti...

"...saavat tekemään asioita, joiden tekemistä muuten tulee lykättyä..."
Pitää siis ilmoittautua tenttiin! Miksen minä sitä aiemmin ole huomannut!

Tiina kirjoitti...

Käviskö vaikka tuo mun huominen tentti? Menet vaan klo x luentosaliin öö ja laitat tenttipaperiin minun nimeni.

sirtsu kirjoitti...

Käyhän se! Tuuraa sä sitten mua huominen... Sanot vaan, että olet minä ja temmellät hetken jos toisenkin. (sattuu olemaan jumppaa...)

Tiina kirjoitti...

Se on diili!