19. maaliskuuta 2008

Is this some sort of hip music that I don't understand?

Ah, nyt se tentti on ohi. Se tuntui aika helpolta, mikäli siis vastasin oikeisiin kysymyksiin. Yhteen ainakin vastasin ihan vahingossa oikein, kun pistin arvaten. Toisaalta aika noloa, jos näin heikolla lukemisella pääsen kevyesti tentistä läpi, niin sehän lähettää minulle ties mitä signaaleja, ettei tentteihin muka tarvisi lukea ja silleen. Jos saisin nyt hylätyn, niin ehkä se opettaisi minulle, että joskus kannattaisi tehdä töitäkin niiden arvosanojen eteen. Toisaalta taitaa olla myöhäistä jo noiden signaalien kanssa, koska en ikinä oikein jaksa lukea tentteihin.

Ihan kuulkaa meinasi mennä hermot pariin kertaan tänään päivällä. Varmaan siksi, että olin väsynyt. Bussissa päätäni kiristi yksi pikkulapsi, joka piti jonkinlaista älämölöä niskani takana sen koko matkan. Mikä siinä onkin, että pienet lapset eivät hallitse äänenkäyttöä vaan ainoa voluumi on täysillä? Ja taukoamatta. No, eipä siitä kai lapselle voi olla vihainen, se lienee normaalia. Note to self: älä ikinä, ikinä mene istumaan bussissa siihen lastenvaunujen paikan lähettyville.

Toisen kerran meinasi mennä hermo, kun yritin käydä "äkkiä" Stockmannilla lataamassa bussikorttini. Äkkiä my ass... Paikalla oli kolme asiakaspalvelijaa, joista kahdella oli ikuisuuden jumittavat asiakkaat ja kolmas kun vapautui, niin hän päätti lähteä ilmeisesti ruokatunnille tai jonnekin. Enkä muuten ollut ainoa, joka siinä oli jo jonottanut ikuisuudelta tuntuvan ajan. Mietin vaan, että eikö niissä tauoissa voitaisi joustaa sen verran, että jono saadaan hoidettua pois ja sen jälkeen vasta lähteä huitelemaan? Tuskin siellä nyt keskellä päivää koko aikaa on sellaiset jonot. Nytkin se jono todennäköisesti oli kertynyt siihen niiden kahden jumittavan asiakkaan vuoksi. Niin ja sitten kun toinen niistä jäljelle jääneistä asiakaspalvelijoista vapautui, niin hän vastasi puhelimeen. Olin siinä vaiheessa jo ihan, että aaaaaaaaaaaaaaaaargh! No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Sain ladattua bussikorttini, enkä edes myöhästynyt bussista.

Semmosta. Illalla leffaan.


Tunnelmaan sopiva biisi. Jos et tunne entuudestaan, niin suosittelen kuuntelemaan kokonaan. Ja vaikka tuntisitkin, niin suosittelen silti, koska tuo on niin loistava biisi.

7 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

Tiijätsä Tiinuska mitä... Mä toivoin et tääl ois ollu joku ihan kerrassaan kauhee biisi ja et oisin voinut kuitata sun musiikkimaustasi ikäänkuin vastineeksi, mutta ei onnannu täl kertaa :P

Tiina kirjoitti...

Mun piti kommentoida sulle, että se uudempi biisi sulla oli oikeesti hyvä. :D

Mimmu kirjoitti...

Stokmannille ei aina kannata mennä edes bussikorttia lataamaan, jollei ole pukeutunut parhaimpiinsa. Siellä on joskus niitä elitistipäiviä, jolloin jokainen joka näyttää siltä, ettei sillä ole tilillä 10000€ rahaa, ei saa kunnon palvelua.

sirtsu kirjoitti...

Tätä mä sitten juurikin tarkoitin sillä, että joutuu olemaan ihan vaan että AI NIIN TÄMÄKIN! Kyllä on taas!
Mutta videossa on jotenkin outo ilmapallo!

Tiina kirjoitti...

Mimmu, heh, no mähän olen tietty aina ykköset niskassa. ;D
Stockan hyvä puoli on se tilikortti, en mä muuten siellä bussikorttiani lataisi...

Sirtsu, niinPÄ! Mitähän nuokin jannut nykyään tekeee?
Etkö sä Barbaraa tunne? ;)

Wille kirjoitti...

Sellainen enimmäkseen harmiton biisi. Ihan hyvä.

Barbarasta tuli mieleen Leisuresuit Larry.

Tiina kirjoitti...

Niin on, hyvin harmiton. :)

Leisure suit larrya en tuntenutkaan, mutta googlasin.