8. maaliskuuta 2008

Kansalaiset, medborgare

Tänään on kuulemma naistenpäivä. Jee. Hyvää sitä sitten kaikille!

Meikä voisi vetää tänään kalsarikännit kotona, koska jääkaapissani kököttää neljä siideriä. Pelastin uhanalaisen siiderilajin kaupan hyllyltä kotiini. Tarkoitus ei ollut/ole pitää mitään bileitä, mutta kun sitä talviomena-siideriä tuskin enää kohta saa ja kaupassa oli neljä tölkkiä jäljellä, niin en pystynyt jättämään niitä sinne. Olisivat pian joutuneet pahempiin suihin! Iltani näyttää siis siltä, että katselen pikku hiprakassa Animal Planetia. (Oikeasti, se on noista kanavista ihan paras!)

Ei hitto. VH1:llä on nyt joku One Hit Wonders -viikonloppu. En olisi tätä 4 Non Blondesiakaan enää muistanut... And I said hey, what's goin' on? (Täällä tulee kyllä sellaisiakin biisejä, joita en välttämättä haluaisikaan muistaa. Kuten tuo ketsuppi-laulu.)

Hei, kuulkaas! Kata(pultti) teki tämän vähän aikaa sitten omassa blogissaan ja sai huisisti kommentteja, joten ajattelin kokeilla samaa (eli matkia). Minulla on nyt pari-kolme tilaajaa tuolla Blogilistalla sekä toiset pari-kolme lukijaa, jotka eivät käytä Blogilistaa. Olisi ihan hirmu kiva tietää keitä te olette?! Erityisesti jos sinulla on oma blogi, niin olisi kiva tulla vastavierailulle, ellen jopa peräti jo kuulukin lukijakuntaasi. (Jos se ei ole bloggerin blogi, niin tuossa kommenttilootassa kannattaa täpätä kohta Nimi/URL-osoite, niin siihen voi sitten näppärästi laittaa oman nimensä ja sen blogin urlin. Tai jos sen tekeminen vähän jännittää, niin voi sen blogin osoitteen kopsata suoraan siihen kommenttiruutuunkin.) Ja jos et omista blogia, niin huuda silti moi! (Kertokaa vaikka millainen sää siellä on, jos ette muuta keksi). Tai jos olet tylsä etkä halua kommentoida, niin ei siitäkään erityisesti rangaista. Nyt on kyllä lauantai ja kaikki ovat varmaan jossain kaljalla, mutta kokeilenpa nyt onneani. Kommentoikaa!
Niin joo, ja ystäväkirjaankin saa käydä rustaamassa halukkaat.

Kylläpäs tuota lunta nyt tuleekin.

30 kommenttia:

Antti-Juhani Kaijanaho kirjoitti...

moi!

Muusikotar kirjoitti...

Hjelou!

Mymskä kirjoitti...

Koska mulla ei ole varaa eikä mielenkiintoa mennä kaljalle, niin huudanpa täällä että MOI!
Heh heh. Et kyllä ois arvannut, että oon tilaajasi...

sade kirjoitti...

Moi! Täällä paistaa aurinko.

Wille kirjoitti...

Moi! Ja hyvää naistenpäivää.

Riikkis kirjoitti...

Moi ja hyvä kun muistutit naistenpäivästä, oli ihan unohtunut!

Elma kirjoitti...

MOI! Huomaatko, tuli tollanen oikeen iso moi. Oon nääs niin villillä tuulella, koska olen ottanut jo yhden huikan siideripullosta!
Täällä sataa jotain rämmäleitä, mutta muuten on kyllä ihan kivaa.
Sain naistenpäiväruusunkin :O Pojaltani! Omg!
Kivaa kalsari-iltaa, Tiina!
Terkuin Elma

Anne kirjoitti...

Moi!
Hyvää naistenpäivää sinulle! Eksyin tänne Riikkisen sivun kautta ja sen jälkeen on ollut pakko käydä lukemassa erittäin hyvin kirjoitettuja juttujasi. Täällä Itä-Suomessa on ollut tänään aurinkoinen pakkassää.

Polgara kirjoitti...

Naistepäivää ja siideriä, mmmm... tulin poikkeamaan, vaikka harvemmin ehdin ,>

nona kirjoitti...

moips! oli tänään outoa stockan hevi-osastolla kun muorit kävivät kättelemässä toisiaan, toivottivat hyvää naisten päivää. no sitten sellaista.

Aimo annos kirjoitti...

Rust, rust, rustaillaan nyt sitten (ekat yritelmät tosin häipyivät bittien sekaan avaruuteen). Tunnustan täpänneeni "lisää suosiksi" blogisi kohdalla, paljastuin ;)

Täällä on vähän talvi, illemmalla paikallisessa soittaa FMEJ ja kylppäriremontti on kuutta vaille valmis. Eimullamuutamoi.

Päiväkirjailija kirjoitti...

Pöö. Vähän aikaa sitten ryhdyin seuraamaan hauskaa blogiasi. Harvoin uskallan kommentoida, mutta koska oikein erityisesti pyysit, niin rohkenen :)

Sää on tällä hetkellä sumuinen ja oikein mukavan talvinen. Tänään harjottelin matikan ylppärikokeisiin.

Hyvää naistenpäivää myös sinulle ja nautinnollista kalsarikännäilyä! x)

sirtsu kirjoitti...

Jaah, mulla ei tuollaista urkkija-trackeria vielä olekaan. Olen niin saamaton vätys. ;)

Toivottavasti on mukavat kalsarikännit! ;)

Tiina kirjoitti...

Kiitos moikkailuista kaikille, jotka tähän mennessä ovat kommentoineet.
Kiva, sieltä löytyy jokunen uusikin tuttavuus. :)

Sirtsu ja muutkin, ihan vaan tarkennuksena: Tämän postauksen urkinta ei mitenkään liity tuohon trackeriin. En pysty mitenkään yhdistämään kenenkään kommenttia noihin trackerin kävijätietoihin. Hyviä arvauksia voisin tietysti heittä, jos haluaisin, mutta en jaksa vaivautua. Olkaa siis huoleti! Olen ihan aidosti kiinnostunut uusista blogeista ja vapaaehtoisesta itsensä ilmiannosta. :)

Tämä ilta meni vähän vituiksi, jäi kalsarikännit vetämättä.

Poplar kirjoitti...

Terveisiä Tampereelta, samassa kaupungissa vissiin asutaan?

Mää oon yli 170 senttiä ja siltikin löytää pidempiä miehiä, joten nou hätä. Kalsarikännit on hyvä idea, mutta mistäs hommaat kalsarit? Se ei taida olla kovin naistenpäivämäistä? Olla kotona miesten kalsarit jalassa....?!?!?!? :)

Eeva kirjoitti...

Moi!

Enpä olekaan vielä ruksannut Tiinaa suosikikseni. Huomenna teen sen, koska olen juuri menossa nukkumaan ja koska blogilista-sivustolle kirjautuminen on aina jotenkin iso operaatio. Pitää kaivaa salasana jostain jne. (Joo, kuulostaa ihan tekosyyltä, mutta on se oikea.)

poplar: no on niitä naistenkin kalsareita, nih. Ainakin minulla on. :) Julkisesti kyllä pitää varoa käyttämästä ko. sanaa, ettei joku luule, että sellaisia sepaluksellisia käytän. :D

ill. kirjoitti...

moi (: olen kyllä tilaajasi mutta en käytä blogilistaa (enää yleensä kun en jaksa)..

DorianK kirjoitti...

Ikinä en lue ketään. Enkä kommentoi.

Pia kirjoitti...

Helou, kestotilaaja olen. :3
Tämäpä onkin hyvä idea, mullakin on jokunen vakiolukija jotka tulee jostain muualta kuin blogilistalta mutta eivät koskaan kommentoi. Aiempaa blogiani luki ainakin yksi tuttu joka ei koskaan uskaltautunut ilmiantamaan itseään. >:P

Henu kirjoitti...

Terve terve :)

Kami kirjoitti...

Ettei vaan ole magentaa tuo ilmapallo. Varo ettei tule Deutche Telecom puhkomaan sitä.

Lumi kirjoitti...

Terve, mut ei tainnu tulla yllätyksenä ;)

Tiina kirjoitti...

Taidan muuten kirjoittaa postaukseni magentalla tästä eteenpäin.

Eeva kirjoitti...

Öh, millä nimellä tämä löytyy blogilistalta? Vai olenko väärällä listalla? En löytänyt. :o

Tiina kirjoitti...

Se on Tiina - Enimmäkseen Harmiton. Mutta tuossa mun sivupalkissa löytyy linkki suoraan tän blogin tietoihin blogilistalla. Tuossa kun lukee, että kestotilaus. :)

Eeva kirjoitti...

Nonni, nyt on ruksattu. Tällä kertaa poikkeuksellisesti muistin salasanan heti. Käyttäjätunnus sen sijaan meni pieleen ja piti kaivaa spostista.

Tiina kirjoitti...

Uu, kiitos kunniasta! :)

Varapygmi kirjoitti...

Tervens! Muistaakseni olen uskaltautunut joskus kommentoimaan, mutta vaatiihan se muutaman siid… eiku hiukan huikkaa ensin.

--KATA-- kirjoitti...

Huhuu, minä se vain!

yllätystyttö kirjoitti...

Moi!
Vakkari vaanija täällä huutelee. :)
Sääinfo: Meillä sataa prkl vettä!
Maa on liukas ja loskainen. Veikkaan, että ennen kuin vuorokausi vaihtuu, minä tyttö vedän kauniit pannut jalkakäytävälle.