27. maaliskuuta 2008

You stupid dumbshit goddam motherfucker!


Kävin tänään tuolla surullisen kuuluisilla Sokoksen 3+1 päivillä. Olihan siellä. Tavaraa ja ihmisiä. Ostin Marimekon keväisen pirtsakoita raidallisia pyyhkeitä alennuksesta (yhden ison ja kaksi pientä) sekä tyttöilin sen verran, että ostin myös kolmen kappaleen pakkauksen (meinasin kirjoittaa pakkaleen kappauksen) Hello Kitty -alushousuja. Ja tietysti suukkoja ostin. Niitä siis, joiden nimen edessä ennen oli se rasistinen mustaihoista henkilöä tarkoittava ilmaisu. Kosmetiikkaosastolle en jaksanut pysähtyä laisinkaan. Tuon eilisen postauksen perusteella voisi kuvitella, että olen kovakin kosmetiikan kuluttaja, mutta en oikeasti ole laisinkaan. En jaksa juurikaan meikata ulos lähtiessäni, ainoastaan töihin sekä muihin parempiin menoihin meikkaan. Naamani kampaan ja laitan viikset pörhölleen, mutta ripsaria tai muuta sellaista harvemmin jaksan naamaani sörssiä. Olen ihan tällainen luonnonruma yleensä. Olin vähän pahalla tuulella (syy selviää seuraavasta kappaleesta) siellä 3+1 päivillä pyöriessäni, mutta yksi Sokoksen myyjistä oli niin iloinen ja pirskahteleva, että minuakin alkoi hymyilyttää.

Kotoa lähtiessäni ensin olin hyvällä tuulella, koska hissimatkan aikana lärpätin naapurin ystävällismielisen vaarin kanssa. Ulos päästyäni meinasin sokaistua, koska lunta ja kirkkautta oli vallan pirusti. Sain tarvottua tieni bussipysäkille ja lopulta bussiin. Bussissa meinasikin sitten lähteä järki. Olen sanonut, että pikkupojat ja teinitytöt ovat pahimpia. No tällä kertaa kohdalleni sattuivat ne teinitytöt. Voi luoja... Sitä kikatusta ja häiläystä ja mitä kaikkea. Mulkoilin niitä piponi alta aika pahasti tämän tästä, mutta eivät tajunneet kadota tomuna ilmaan. Yhdessä vaiheessa yksi niistä tytöistä meuhkasi jotain ihan järjetöntä siinä minun edessäni penkillä ja päässäni soi samaan aikaan Offspringin Bad Habit. Tai ei niinkään päässäni kuin mp3-soittimessani. Mutta se kuulostaa siltä kuin päässä soisi. Enivei, jos kukaan tuntee tuota kappaletta (katso postauksen otsikko), niin saattaa ymmärtää, että olin hyvin lähellä väkivallanteon suorittamista tuolle teinitytölle. Tajusin kuitenkin hillitä itseni, koska poseenhan siitä olisi joutunut, jos olisi alkanut heitellä teinityttöä tukasta pitkin bussia. Ja tehän tiedätte sen pyöryliäisen jutun siinä bussin keskikohdan paikkeilla, niveleksi sitä myös saatetaan kutsua? No niistä tytöistä oli aivan äärimmäisen hauskaa seistä siinä pyöryliäisessä, kun se pyöri. Ja meteli oli sen mukainen. Teki mieleni kysyä, että maaltako te olette kotoisin, kun ette ole ennen bussia nähneet. Hetken tyttöjen ulkoista habitusta katseltuani tulinkin siihen tulokseen, että maalta ne varmaan olivat hyvinkin. Joskus sen vaan näkee, juu nou. Niin joo, ja samaan aikaan joku ylimääräinen teinityttö yritti koko ajan työntää polveaan istuimeni selkänojasta läpi. Että on minulla kuulkaas taas ollut kestämistä!

Huomenna tämä tyttö yrittää pitää siivouspäivän. Imuroitu on taas viimeksi... en edes muista koska!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, päivittäisistä toiminnoista mp3-soittimen kanssa tuli mieleen.

Kävelin tänään tämän soidessa kauppaan ostamaan tiski- ja pyykinpesuainetta. Tunnelma päässäni oli hieman outo.

Annikki kirjoitti...

minäkin kävin siellä tänään (kävin tekemässä vuokrasopimuksen siellä yläkerran kahviossa), etpä sattunut silmään..

olit tietysti kyykyttämässä jotain teinejä sillä hetkellä.

sitten menin salille ja salin jälkeen kompastuin hesen ovesta sisään ja sitten tuli huono olo.

Tiina kirjoitti...

Shkval, uskon. :D :D
Terrence Howard on kyllä aika dreemy.

Annikki, joo, ainakin villeimmissä unelmissani kyykytän teinejä usein.
Hesen ovi on kyllä vaarallinen, kun se saattaa vaan yhtäkkiä kipata viattoman urheilijanuoren sisään.

Mimmu kirjoitti...

Teinipissikset on kyllä jotain ärsyttävää. Nehän ne 3+1 päivien meikkiosastot valtaa aina. Kokeilee jotain siirappia imelämpiä huulikiiltoja siellä. Ä-R-S-Y-T-T-Ä-V-Ä-Ä-!

Junior Jones kirjoitti...

Voi pientä... Maalaiset teinitytöt kiusaavat. =( Susta tulee varmaan ihanan kärttyinen mummeli jonain päivänä. =D

Lumi kirjoitti...

"maaltako te olette kotoisin" *nauraa*... Ja tiedän biisin kyllä, muistuttakoon se nyt sua tästä lähtien aina noista maalaisista... Mistä sen muutes huomaa ?

Anonyymi kirjoitti...

Joo... pissikset. Hyi saatana! Ne on niin raivostuttavia ja niin monesta syystä. Hyi! Hyi! Hyi!

Pitäiskö perustaa joku "leivotaan pissiksiä lättyyn"- yhdistys? ... siis niinkun noin verbaalissa mielessä leivotaan lättyyn, jottei tule mitään oikeustoimellisia seuraamuksia.

- Euggis -

yllätystyttö kirjoitti...

Mie oisin varmaan aplodeerannut siulle, jos olisit toteuttanut noita väkivallantekoja.. Itselläni oli napsahtaminen erittäin lähellä ennen pääsiäistä, kun uinnin jälkeen lauma teinipissiksiä ilmaantui höyrysaunaan kiljumaan.
Siis jotain rajaa!

Tiina kirjoitti...

Mimmu, siinäpä olikin syy miksi kiersi sen 3+1 meikkiosaston kaukaa. En kestä.

Lumi, no ne oli ihan varmasti maalta. :D
Sen huomaa käytöksestä ja pukeutumisesta sekä myös esim. kampauksesta tai silmälasien pokista. ;)
Esimerkiksi yhdellä näistä tytöistä oli valkoista maalia takin hihassa. Kaupunkilainen ei ikinä lähtisi remppakuteissa keskustaan. ;D

Euggis, perustetaan! Saisikohan sille jotain avustuksia...

Ylläri, niiden kanssa kyllä lähtee helposti järki. Kannattaa kuunnella jotain rauhallista musiikkia ja yrittää zenisöidä itsensä niiden läheisyydessä.

Annikki kirjoitti...

olen lanseerannut pissiksille uuden nimen: pisumisut.

Siinä on lämpöä ja rakkautta kaltoinkohdelluille nuorille.

(munkin takissa on valkoista maalia ja minäkin olen kotoisin maalta...)

Tiina kirjoitti...

Niin, mähän tiesin, että sen näkee siitä. ;D

Pisumisu on kyllä kivempi sana.

Tiina kirjoitti...

Voi ei, JJ jäi välistä!

JJ, niin tulee. :D
Jossain vaiheessa kun ikää tulee riittävästi niin se sordiinon tapainen putoaa pois ja sitten sitä alkaa laukoa ääneen niitä ajatuksia, mitä nyt vain kypsyttelee omassa päässään.

Junior Jones kirjoitti...

No luulinkin jo joutuneeni jollekin mustalle listalle taas. Puh huh. (pyyhkäisee otsaansa muka helpottuneen näköisenä) 8|

Junior Jones kirjoitti...

Mitä maalaisiin tulee, niin minkä sitä mahtaa, ettei maalla kulje mitään bussiloita, ainakaan simmosia jossa olis jotakin rinkuloita siinä keskellä.

Olen pienempänä ollut erittäin vahvasti alemmuudentuntoinen (ylläri) oman maalaisuuteni vuoksi. Antakee armoa. Tiäkkönä ite miten lehmän saa polvilleen?