7. maaliskuuta 2008

Maybe a little choppy-choppy for your throat?

Kävin eilen salaisen leffaseuran kanssa katsomassa Sweeney Toddin. Vaikka leffa olikin oma valintani, niin alussa olin ihan että ei helvetti, laulaako ne kaiken... No onneksi eivät laulaneet (en välttämättä ole maailman suurin musikaalien ystävä)(tai no, riippuu tapauksesta) ja sitten lopulta ne lauluosuudetkin sopivat siihen leffaan ihan jees. Selvisin siis alkujärkytyksestä ja Sweeney Todd oli oikein hyvä leffa. En olisi varmasti vilkuillut kelloakaan (enkä vilkuillut nytkään kun ei ollut kelloa mukana, mikä vähän harmitti) ellei Pepsi olisi päättänyt kulkea elimistöni lävitse liian nopeasti. Aina sama juttu, enkä koskaan opi... Ja Johnny Depp oli roolissansa loistava, mitä ei varmaan tarvitsisi edes erikseen mainita. (Stating the obvious.) Tämä oli muuten jo kolmas näkemäni Johnny Deppin leffa, jossa jengiltä katkotaan kauloja. Ensimmäinen oli se Viiltäjä-Jack -leffa (From Hell) ja toinen oli se päätön Christopher Walken (Sleepy Hollow). Seuraavaa odotellessa.

(No voi elämä. Klikkasin jotain ihan väärää kohtaa äsken ja jouduin jonnekin toiselle sivustolle. Onneksi Blogger harjoittaa autoseivausta, ehdin jo pelästyä!)

Tuli tuossa eilen illalla mieleen, että lähes poikkeuksetta kaikki naispuoleiset ihmiset, joiden kanssa kulutan vapaa-aikaani, ovat jostain käsittämättömästä syystä melkoisia tynnyrintappeja jokainen. Minähän itse olen toki keskimääräistä naista pidempi, mutta en kuitenkaan pidä itseäni minään hongankolistajana. Tästä huolimatta saan katsella seuralaistani aina alaviistoon. En oikeasti muista nyt äkkiä yhtään itseni mittaista, saati sitten itseäni pidempää naispuoleista kaveria itselläni (jos ei sukulaisia lasketa). Olenko Lumikki vai miksi kerään ympärilleni kääpiöarmeijaa? Olisi kiva, jos joku kaveri olisi joskus minua pidempi. Alccis? Anyone? Onneksi tuleva poikaystäväni on kuitenkin vähintään sen 185 senttiä pitkä. (Tämä on minimivaatimukseni).

Tänä viikonloppuna ei varmaan paljoa tarvitse hievahtaa television äärestä. Kaapelissa (ainakin joillain paikkakunnilla) näkyy valtaisa määrä kanavia ilmaiseksi. Ei sieltä kai mitään tule, mutta täytyyhän tästä nyt ottaa kaikki irti. Hirmuinen surffailu vaan käyntiin tänään klo 18 alkaen.

Ps. Oikeasti tämä juttu on kirjoitettu kaikella lempeydellä lyhyitä (itseäni lyhyempiä siis) kavereitani kohtaan. Mitäs olen itse kasvanut näin paljon.

Pps. Meinasin ensin kuvittaa tämän postauksen jollain harmittomalla (enimmäkseen, tietysti) kurkun katkaisu -kuvalla, mutta sitten tajusin, että sellainen kuvahaku googlessa saattaisi vahingoittaa sekä silmiäni että herkkää sieluani. Jätin siis tekemättä ja kuvattomaksi tämän postauksen tällä kertaa.

17 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Minusta voi ihan huoleti mainita aina, kun Johnny Depp onnistuu roolissaan, ja ainahan se onnistuu, niin että aina saa mainita. Joidenkin ilmeisten asioiden jankutus ei kyllästytä sitten yhtään.

Annikki kirjoitti...

Kröhöm, itse käytän kyllä itsestäni "maailmantappi" -nimitystä.

vai vielä tynnyri... :DD

Tulisikohan se Alccis sitten sinne blogityttöjen iltaan myös tasapainottamaan, kun taitaa Akkikikin olla sellainen miniatyyrinainen.

--

Mitä Deppiin tulee, niin se vain paranee vanhetessaan. :)

Alcinoe kirjoitti...

Que? Alkoi korvat kuumottaa.

Mymskä kirjoitti...

:DDDD Tynnyrintappi, täällä hei! Tai ainakin tynnyrinmuotoinen.

Eihän mikään elokuva, jossa on Johnny Dee, voi olla huono. Ei edes musikaali (kai?).

Tiina kirjoitti...

Ohari, ihan totta. Kerta se on niin hyvä.

Annikki, no maailmantappikin käy. :D Tynnyri ei mitenkään viittaa siihen muotoon, koska se tappi on ihan pikkuinen ja sippoinen.
Alccis vois kyllä tulla.

Alcinoe, huhut pituudestasi ovat kiirineet. Siksi kosiskelin ystävyyttäsi. Harmi vaan, että olet väärällä paikkakunnalla.

Mymskä, sinäkin...
En usko, että edes musikaali voi olla huono, jos siinä on Deppi. :)

Poplar kirjoitti...

Kävin kanssa katsomassa Sweeneyn, viikko sitten kun se tuli ensi-iltaan. Niin kovasti sitä odotettiin, vaikka hermostutti myös minua se, että leffa on musikaali. Kuitenkaan se ei häirinnyt, sillä tyyliin ja hahmoihin se laulaminen jotenkin sopi mainiosti. Sitä paitsi laulut olivat hauskoja ja sanat hyviä eikä tullut missään vaiheessa mitään ooppera-oloa eikä haukotusta. Rohkeasti vaan katsomaan kaikki mahdolliset empijät!

DorianK kirjoitti...

Kaipa tuo raina pitää mennä katsomaan. No, olen sitä aika pitkään odottanutkin, mutta vielä ei vain ole tullut mentyä teatteriin...

Johnny on tietysti ihana bambisilmä, vaikka jotkut kollegat ehkä ovatkin toista mieltä.

Alcinoe kirjoitti...

Ymmmph, vai väärällä paikkakunnalla. Hmmmmph.

sirtsu kirjoitti...

Tuttu tunnelma; Oon vaan 165cm pitkä ja SILTI minunkin kaikki ystäväni (ne naispuoliset) on lyhyempiä... Mutta ne onkin sellaisia Helinä-keijuja kaikki.

Mua muuten harmittaa ihan valtavasti nyt, etten ole digiboxia (vielä) hankkinut... Joten voisitko todeta, ettei sieltä OIKEASTI MITÄÄN hyvää tullutkaan...

Tiina kirjoitti...

Poplar, noinpa juuri. Hyvin sanottu. :)

DorianK, kyllä kandee.
Mutta se joka toista haukkuu on ite se!

Alcinoe, no ainakin täältä nähtynä. :D

Sirtsu, no sä ymmärrät mua sitten. :)
Eihän televisiosta IKINÄ tule mitään OIKEASTI hyvää, älä huoli. :D

Eeva kirjoitti...

Hei riittääkö 180 cm? Taidan kyllä minäkin olla väärällä paikkakunnalla. (Oikeasti juuri tänään ihastelin, kuinka kauniissa kaupungissa asun.) (Sen lisäksi kyllä mietin, sekin tänään, kuinka kaikki kaverini asuvat muualla...)

Mitä kanavia muuten pitäisi näkyä? Juuri mielestäni näin mainoksen, että KinoTV näkyisi, mutta eipä näy. Kuuluu vaan.

Tiina kirjoitti...

Joo, 180 onkin mua jo reippaasti pidempi. Onpas sullakin mittaa sitten. :)
Aika paljon kanavia pitäisi näkyä. Mä jouduin ainakin hakemaan boksiini äsken kanavat uusiksi, että ne kaikki näkyi. Esim. MTV3:n kanavat oli tuolla, mutta mikään niistä ei näkynyt silti.

Bambi kirjoitti...

Täällä 160 cm Johnny -fania :)

Teatteriin saakka en taida raaskia lähteä Sweeney-musikaalia katsomaan - en edes Deppin takia, mutta kärsivällisesti odottelen dvd:tä... Jostain muuten osui taannoin silmääni lause että Depp on ihan itse laulanut osansa leffassa :)

Tiina kirjoitti...

Yksi tynnyrintappi siellä taas lisää... ;D

Joo, kyllä mä olen kanssa vakuuttunut siitä, että se lauloi itse ne osat.
On sen ääntä tullut kuultua sen verran paljon, että kyllä sen tunnistaa. :)

Elina kirjoitti...

Kääpiö kolkuttelee täälläkin. Mittaa on huikeat 160 senttiä. Suurin osa naispuolisista ystävistäni on muuten samanpituisia (kuin minä) tai ihan himpun pitempiä eli samalla tasolla katsellaan. Riippuu tietenkin, mitkä kengät on jalassa ;D

Tiina kirjoitti...

Sinäkin! Miksi te ette ole kasvaneet enempää siinä murrosiän kynnyksellä? ;D

Annikki kirjoitti...

Jotta meillä riittäisi itseään pidempiä miehiä myöhemmin, joista valita, rakas lapsukaiseni. :D