generated by sloganizer.net

23. lokakuuta 2008

Weirdo


Riikkis haastoi minut tämmöiseen meemiin.

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Tämähän on tosi vaikeata, koska minullahan ei ole ikinä mitään omituisia tapoja...

1) Jos esimerkiksi televisiossa tai mp3-soittimessa äänenvoimakkuus esitetään numeroina, niin minun on pakko pitää volumea aina sellaisella tasolla, että numero on parillinen. Joskus yritän jättää volumen parittomalle numerolle, mutta se aiheuttaa suurta levottomuutta ja hetken päästä minun on pakko laittaa ääntä pykälä pienemmälle tai isommalle.

2) En tiedä onko tämä edes omituista vai täysin normaalia, mutta minun täytyy avata tietokoneella ohjelmat aina tietyssä järjestyksessä. Työpöydän alareunassa ohjelmien täytyy näkyä oikeassa järjestyksessä ja selaimen välilehtien (niiden yleisimpien, jotka on yleensä aina auki) on oltava oikeassa järjestyksessä. Jos vallitsee epäjärjestys, niin mielenrauhani järkkyy.

3) Tykkään selkeistä ruoista. En välttämättä välitä laittaa kastiketta ruokaan ollenkaan (paitsi riisiin, koska se on muuten vähän kuivaa syötävää). En voisi ikinä kuvitella sotkevani porkkanaraastetta perunamuussiin, kuten eräs opiskelukaverini teki. Aloin voida lähes pahoin nähdessäni sen. Ja esimerkiksi McDonaldsin hampurilaiset ovat parempia kuin Hesburgerin, koska niissä on kaikki selkeästi omina aineksinaan eikä yhtenä mössönä siellä sämpylöiden välissä.

4) Salmiakki (esim. Pantterit ja sen kaltaiset) saa minut aivastelemaan lähes poikkeuksetta. Myös kurkkupastillit aivastuttavat minua, joten vältän syömästä niitä flunssaisenakaan. Raskasta aivastella kurkkukarkkien vuoksi, kun jo valmiiksikin aivastuttaa.

5) Tästä oli jo aiemminkin puhetta, mutta minulla vanhenee usein kaikki syötävä. Ostan jotain ruokaa, en huomaa katsoa päiväystä ja huomaan vasta sitten kun olen aikeissa syödä sen, että sen parasta ennen -päiväys tai jopa viimeinen käyttöpäivä on jo mennyt. (Huhu kertoo, että usein olisi jopa eräs sama valmisruoka, joka aina pääsee vanhentumaan minulla, mutta ei mennä siihen nyt tarkemmin). Ja kuten viime viikolla (vai koska se oli) teillekin todistin, että minulla menee valtavasti esimerkiksi suklaata, karkkia sekä erilaisia pikkuleipiä vanhaksi ja roskiin. Eräs ystäväni tapasi aina käydä syömässä kaikki vanhat suklaat ja pikkuleivät luonani.


Olipa siinä monta syömiseen liittyvää juttua...


Haastan tähän vallan sekoboltsiin meininkiin mukaan Brimin, Elegian, Sirenitan, Willen ja Katan.

15 kommenttia:

Riikkis kirjoitti...

Tuo ykkönen oli vallan mainio! Ja minuukin aivastuttaa kurkkupastillit.

Brim kirjoitti...

Kiitos :D

Pssst, sinulle on palkinto blogissani!

Tiina kirjoitti...

Riikkis, ja se ykkönen on valitettavan totta. :D

Brim, ole hyvä ja kiitos itsellesi!
*selkääntaputuksia ja sellaista*

Elegia kirjoitti...

No nyt löytyi sellaisia tapoja, joita minulta ei löysy yhtään. Paitsi että tykkään myös "selkeistä ruuista" - tosin voisin sotkea porkkanaraastetta perunamuussin :D

Mutta siis ei kastikkeita eikä mausteita, niin maistuu ruuan oma maku.

Sinulle on muuten tunnustus blogissani!

Elegia kirjoitti...

Ai niin, kiitos haasteesta - otan vastaan!!!

*itKuPiLLi* kirjoitti...

LOL, no on sulla omituisia tapoja, mutta enimmäkseen kai harmittomia, mulla on valitettavasti paha tapa saada muilta herkästi vaikutteita, nyt pelottaa, että toi ykkönen on jo tarttunut muhun. ;)

Viimisen omituisuuden kyllä jaan kanssasi, mulla menee syntiset määrät ruokaa vanhaksi, onneksi on komposti, joten ainakin osan saa sitten ikäänkuin hyöty käyttöön.

Mimmu kirjoitti...

Toi kakkoskohta pitää paikkansa myös mun kohdalla. :)

Eero kirjoitti...

En ole ikinä huomannut että McDonaldsin ja Hesburgerin hampurilaiset olisivat kauheasti erilaisia.

Mutta Ranskassa Quarter Pounder on Royale with cheese.

Mua aivastuttaa nykyään tupakansavu.

--KATA-- kirjoitti...

Mulla on kohta kaksi ihan sama!!!

Vastaan tänään....

Anonyymi kirjoitti...

Ruokien vanhentuminen kaappiin on varmaan yhden henkilön talouksien ongelma... tosin tota karkin ja keksien vanhenemista en ymmärrä. Onkohan sussa jotain oikeesti vakavasti pielessä???

-Euggis-

Anonyymi kirjoitti...

Tunnustan myos kohdan yksi (mita, eiko kaikki tee niin?)

Kolmosen kohdalla symppaan myos vahvasti.

Tiina kirjoitti...

Elegia, mausteista kyllä tykkään. Tai riippuu tapauksesta. Mutta yäk, porkkanaraaste muussiin... :P
Kiitos tunnustuksesta! :)

Itkupilli, musta olisi ihastuttavaa, jos tuo ykköskohta tarttuisi muihinkin! :D
Tuo ruuanhaaskuu tuntuu kyllä joskus ikävältä. Pitäisi oppia ostamaan sen verran mitä syökin, mutta toisaalta pakkauskoot on isoja ja joskus tekee mieli kaupassa, mutta ei sitten kotona...

Mimmu, epäilen, että se saattaa olla aika yleistä. Tai sitten ei. :D

Eero, et ole huomannut eroa? Siis Hesehän on mössöä ja Mäkki taas sellaista selkeää kuivahkoa ravintoa. :D

Kata, sullakin! Jään odottamaan vastauksiasi. :)

Euggis, tuo on kyllä totta, että yhden hengen talouksissa on tuo ongelma. Mutta yleensä se ei koske kai suklaata yms. :D
Luulen kyllä, että jotain vikaa mussa täytyy olla...

Hdcanis, ooh! Ensimmäinen ihminen jonka kuulen tekevän myös tuota ykköskohtaa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuota tuota... vähän alkaa tuntua siltä, että kuvittelisit minulla olevan jotain omituisia tapoja.. öh... ehei, pois se minusta. :/

Kerrassaan ihastuttava haaste ja ihastuttavat vastaukset sulla!
Otan siis haasteen sangen iloisna vastaan. Ei tullut heti kun ("vaan")kolme mieleen, joten kypsyttelen asiaa yön yli. :)

Jr. Jones kirjoitti...

Heh. Kiva tuo voluumi. Tietokoneen ohjelmat pitää tietenkin avata tietyssä järjestyksessä. Etenkin kun tein töitä koneella, se oli oleellista. Nyt harrastellessa sillä ei ole niin väliä. En sitten tiedä onko tuossa taustalla myös joku ajattelunmuutos.

DorianK kirjoitti...

Minä olen hieman pohtinut outouksiani haasteen saatuani, mutta en ole keksinyt oikein mitään vastattavaa. Nyt voisinkin sitten ryöstöraiskata koko tuon listan omaan käyttööni, joka kohtaa hieman muokaten. Osuvat nimittäin aika hyvin kohdilleen myös täällä.

No, kolmoskohta ei ehkä juurikaan, mutta sen tilalle olen jo keksinyt yhden ruoka-aiheisen korvikkeen.