generated by sloganizer.net

22. toukokuuta 2009

Eikä mikään ole vaikeampaa kuin otsikon keksiminen

Ei ole kovin hyvä ollut tuo google reader viime päivinä, kun ei se tahdo päivittää kenenkään blogeja pitkiin aikoihin. Tein pahimmissa vieroitusoireissani hiukan lisätilauksia blogilistalla, kun näinä päivinä näemmä se on luotettavampi. Tai ainakin toimivampi. No, ehkä tämä tästä.

Käytiin tänään Mimmun kanssa kirpputoreilla (ja syömässä ja aivan superhyvällä italialaisella jäätelöllä). En kyllä rahatilanteen enkä muunkaan vuoksi ostellut kirppiksiltä paljon mitään, paitsi yhden kesälaukun 50 sentillä.Tuo on vaan pesua vailla. Ja sisävuoresta(kin) päätelleen kyseessä on oikeasti lasten laukku, mutta kun se oli niin pirtsakka ja ennen kaikkea halpa, niin ostin.
Ai niin, siitä Jari Sillanpään paidasta Euroviisuissa kun nousi kauhea kohu (olihan se jotenkin tacky), niin nyt se on sitten myynnissä huuto.netissä. Tällä hetkellä korkein huuto näyttäisi olevan 559 euroa. Sillanpää laittaa sitten paidan tuoton johonkin nenäpäivä-keräykseen. Ihan hauska ajatus kääntää koko juttu huumoriksi ja ottaa siitä hyöty irti.

Prahan reissu lähestyy ja tässä olisi kaikkea ärsyttävää hoidettava ennen sitä, joista unohdan varmaan puolet. Tuntuu että toukokuu loppuu ihan kesken!

6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ihana laukku!!

Mimmu kirjoitti...

Se laukku on livenäkin tosi söpis! :)

Dårka kirjoitti...

"Ja sisävuoresta" (engl. inner mountain)

Ha!

Tiina kirjoitti...

Mymskä, joo! :)

Mimmu, niin on. :)

Dårka, vihjaatko että se pitäisi taivuttaa "vuorin"? En suostu!

Dårka kirjoitti...

Ei kai siin sit mitää. Ei o pakko jos ei haluu.

Mä olisin taivuttanut "ja sisävuorista".

Tiina kirjoitti...

No vuori ja vuori ja vuorista ja vuoresta, kuka noista pitää lukua... ;)