generated by sloganizer.net

10. marraskuuta 2009

Mörkö se tahtoo piiriin

Pojat, elikäs ainakin Pni ja Benrope, olivat tehneet tällaisen meemin: "mitä musiikkia olet kuunnellut viimeisen vuorokauden aikana. Voit kertoa biisejä tai levyjä, mutta kymmenen levyä tai kappaletta."

Minä tietty kanssa, koska aina täytyy osallistua, jos on mahdollisuus puhua omista musiikillisista mieltymyksistään. Otin siis kuvakaappauksen Last.fm:n soittolistastani, joka tietysti on nähtävissä myös tuossa blogin sivupalkissa, mutta tuskin sitä kukaan seuraa kovin aktiivisesti. Siinäpä siis kymmenen viimeisintä kappaletta, jotka olen tänään kuunnellut.
Listahan on kyllä aika itsensä selittävä. Huomatkaa syrämmet. ♥

4 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Kiva lista! Muuttanut hiljattain residenssiä, all finnish combination tällä hetkellä, tullaan poikain kanssa erinomaisesti toimeen :)

Ja just saatiin nettikin eilen tänne viriteltyä. Miguelia & leffoja (kanavapaketti tuli myös) katsellessa & kuunnellessa mennyt tämä ilta.

Vaikka hetero olenkin olen kyl tälle kaverille menettänyt sydämeni, en edes häpeä myöntää. Toivon mukaan siellä suunnalla menee kanssa mukavasti :)

Elegia kirjoitti...

Oho, olihan lista - osa oli ihan uutuuksia minulle (siis en ole kuullut bändistä saati kappaleista).

Tiina kirjoitti...

Ilkka, sä niin alat kuulostaa joltain muulta kuin heterolta. Toi vakuuttelukin... ;)
No ei vaan, vitsi vitsi. Ei sillä että suuntautumisella olisi varsinaisesti merkitystä, pääasia että on kivaa.

Elegia, joo, pari noista ainakin on paikallisia kuuluisuuksia. Tosin toista niistä olen hehkuttanut tässä aika paljon viime päivinä. :D

Minja kirjoitti...

Siis tein tän. :D