generated by sloganizer.net

16. joulukuuta 2009

Maailman Paras Poikakalenteri 2010

Koska olen aina tosi tympääntynyt ja ällööntynyt markettien hyllyiltä löytyviin poikakalentereihin, tulinkin viikonloppuna miettineeksi millainen poikakalenteri minua oikein miellyttäisi. Sen pitäisi olla sellainen, että sitä voi katsella joka kuukausi suurella mielihalulla. Siitä pitäisi tulla lämpöinen ja pörröinen olo. Ja se pitäisi tehdä itse.

Ensin luulin, että tämä homma olisi kovin vaikeata, mutta loppujen lopuksi kalenteriin oli oikeastaan jopa ylitarjontaa. Osa ihanista miehistä oli pakko karsia pois. Ensinnäkin karsin pois muutaman live-elämäni söpistyksen, koska heidän laittaminen blogiin ei olisi kovin korrektia. Sitten karsin pois myös sen ehkä Suomen parhaimman näköisen tyypin siitä yhdestä Reissumies-mainoksesta, (Minh ainakin tietää kenestä puhun), koska hänestä ei vaan löydy kuvia eikä sitä mainostakaan mistään. Ja sitten karsin pakon edessä muutaman ihan muuten vaan.

Minja ehti jo postata oman vajavaisen kalenterinsa, mutta tässä siis teille minun täydellinen kahdentoista kuukauden kalenterini täynnä täydellisiä miehiä.


TAMMIKUU


Koska tammikuu on masentavaa ja pimeätä aikaa, niin kalenterin saa aloittaa Johnny Depp lempeästi soitellen pianoa. Johnny tietysti asettaa riman aika korkealle seuraavien kuukausien miehille, mutta eiköhän ne sen handlaa.

HELMIKUU


Isäni ikäinen mies, mutta jos nyt voisin mennä aikakoneella n. 40 vuotta taaksepäin, niin kyllä panisin Robert Plantia.

MAALISKUU


Paul Newman. Kuva on aika itsensä selittävä, yes?

HUHTIKUU


Layne Staley. Maailman paras ja ihanin Layne. Teinivuosina en yhtään arvostanut ulkoisesti "sitä Alice in Chainsin laulajaa", koska sillä ei ollut pitkä tukka. Vasta isona rupesin arvostamaan oikeanlaista mieskauneutta. Ja jo pelkästään Laynen vuoksi tämän pitäisi oikeastaan olla äänikalenteri.

TOUKOKUU


Aurinko alkaa pilkahdella toukokuussa ja keskitämme katseemme John "the quitter" Fruscianteen. Jotkut näyttävät paremmilta kuitenkin vaatteet päällä. John on ehkä lähempänä osastoa "suloinen" kuin "kinkku", mutta tämä kalenteri ei pelkästään esineellistä miehiä. Ei, tämä tuottaa mielihyvää (minulle) ympäri vuoden.

KESÄKUU


Ignoratkaa tuo lapsi tuossa vasemmalla ja keskittäkää katseenne mieheen kuvan keskellä. Chris Cornell. Miten hyvältä voi mies näyttää vielä 45-vuotiaanakin? Yllä vastaus. Ou mai gaad.

HEINÄKUU


Uu, Brandon Boyd. Ehkä suloisin mies ikinä. Brandon on kaunis sekä ulkoa että sisältä. Tiedän tämän, koska Incubus on perustanut jonkun hyväntekeväisyyssäätiön. Me wanna.

ELOKUU


Oikeasti tykkään vähän rosoisemmasta Adrien Brodysta, mutta tämä kuva sopi niin hyvin kalenterin teemaan. Ja minulla on aina ollut joku juttu miesten neniin. Nenän pitää olla hyvä. Adrienilla on.

SYYSKUU


Jotkut miehet on pakko ottaa puku päällä ja vähän vaarallisen näköisinä. Kuten Clive Owen.

LOKAKUU


Jotkut miehet taas on pakko ottaa virttyneessä villatakissa. Oi Kurt. He makes me feel warm and fuzzy inside...

MARRASKUU


Erik von Markovik a.k.a. Mystery the pickup artist. En varsinaisesti ole näiden pickup-taiteilijoiden suurin fani, ja niille justiinsa en lämpenisi, mutta Mysterylle antaisin kyllä mennen tullen. Hänen ei tarvisi kuin katsoa minuun, niin heittäisin housut pois.

JOULUKUUVuoden päättää itseoikeutetusti Jim "rockjumala" Morrison. Minulla oli selkeä visio millaisen kuvan haluan Jimistä ilman paitaa ja nahkahousuissa kalenteriini, vaan eipä Google tarjonnut minulle sellaista kuvaa. Tämä saa siis kelvata. Huomatkaa jalkaterät ja oikeaoppinen muotibloggaus-asento!

***

Jostain syystä melkein kaikki noista olivat muusikkoja tai näyttelijöitä. Ehkä jossain tiedepiireissäkin pyörii melkoisia kinkkuja, mutta en vaan satu tietämään heitä.

Tahtoisin haastaa teistä jokaisen tekemään oman poika- tai tyttökalenterinne. Tehkää, tehkää! Ja ilmoittakaa minulle, jos teette!

33 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Mä jumituisin varmaan tuon kalenterin kanssa tammi-, helmi, kesä- ja joulukuuhun.

Varmasti teen, mutta vasta viikonloppuna. Tätähän täytyy oikein sulatella kuin pieniä pors... joulukinkkua.

anu kirjoitti...

Mä en lupaa tehdä, mutta meinasinkin tulla tänne toivomaan, että tekispä Alccis!:) Luotan sun makuun...

Anu kirjoitti...

Erittäin mielenkiintoinen kalenteri. Piti laittaa ihan lukulasit päähän kuvia katsellessa. Chris Cornellin jälkeen oli todella vaikeata keskittyä muihin.. Oi Chris, oi Chris...

Ai niin, missäs päivämäärät on..? ;)

Riikka kirjoitti...

a-d-r-i-e-n <3 mä voin ottaa sitä koko vuodelle.

Elegia kirjoitti...

Kiva kalenteri, sinun kalenterissasi oli muutama jamppa, jotka voisin ottaa omaanikin kalenteriin. Mike Patton tosin puuttui, kauhea puute!!!

En oikein voi osallistua tähän, sillä en halua mieskalenteria, ottaisin mieluummin taidekalenterin. Hmm. pitäisköhän tehdä siitä vastaava...?

hdcanis kirjoitti...

Joukko viehättäviä tapauksia, katsotaan josko omaa viritystä saisi aikaiseksi...

Sillä välin, blogissani on noudettavaa.

Dårka kirjoitti...

Tiina oli laittanut yhteen kuukauteen onnettoman kommentti-täky-yrityksen, mutta enpäs lankea siihen. HA!

Kissakalenteri ois ollu siistimpi.

Tiina kirjoitti...

Alcinoe, ne on hyviä kuukausia.
Kiva jos teet, jännityksellä odotan! :)

Seeds, no hyvä, ehkä ryhmäpaine saa Alcciksen toimimaan. ;)

Anu, Chris on kyllä ihmeen ihana. Vähän kuin viini, joka paranee vanhetessaan.
Ne päivämäärät voi ostaa vaikka Tiimarista. ;D

Riikka, hii. :) Sellasen kalenterin voisi hyvällä säkällä löytää kaupastakin, jostain.

Elegia, sun täytyisi ehkä sitten lisätä Mike Pattonin naama niiden tilalle, jotka ei sulle noista kelpaa. :D
Ja toisin kuin jossain toisaalla mainitsit, niin mäkään en tykkää kiiltokuvapojista. Osa noista toki on ns. kauniita katsella, mutta mä silti näen niissä jonkun särmän, joka viehättää. En kuitenkaan ole erikoistunut rumiin miehiin.
Ihan vapaasti saa tehdä taidekalenterin. :) (En mäkään siis oikeasti poikakalenteria halua, älkää nyt vaan luulko! :D)

Hdcanis, joo, tee!
Kiitos noudettavasta, ihan mieltä lämmitti. :) Olisin kiittänyt paikan päällä, mutta sulle ei voi kommentoida.

Dårka, itse olet onneton. ;)
Missä kuussa tää onneton täky sijaitsee?
Kissakalentereja saa kaupoistakin ihan hyviä. Kaikki kissat on ihania.

--KATA-- kirjoitti...

Mä en monista kuukausista tykkää yhtään, enkä jaksa tehdä omaakaan, mutta pakko sanoa, että tuo Johnny Depp kuva on ihan tajuttoman hieno. Siinä on kaikki kohdallaan, valo, huivi, pianon värit, punaviisilasi, ikkuna...kaikki. Sitä voisin tuijottaa ja haaveilla. Että asuisi vaikka Pariisisaa, vanhassa talossa ja Johnny soittelisi siinä sitten pianoa...buaahhaaaa.

Dårka kirjoitti...

No asiahan on nyt niin, että mä en Tiina aio mainita kuukautta, koska nappaisin täkyn silloin...Vuosi sitten jouluinen nimimerkkini kirjoitti kommentin.

Tämä on siis tällainen nokkeluustesti :)

Tiina kirjoitti...

Kata, mä tykkään kaikista noista kuukausista. Yllätys.
Toi Deppin kuva on kyllä oikeasti ihan täydellinen. :)

Dårka, salaliittoteoria...
En löytänyt tota kommentia vuoden takaa vaikka yritin etsiä. Mutta jos olit se nimimerkki minkä epäilen sun olevan, ja nimimerkki Dårka on ilmestynyt vasta loppupuolella joulukuuta, niin onkohan meillä joku vuosipäivä nyt sitten tulossa? ;)

Kris Kringle kirjoitti...

Dårka ei ole oikein jouluinen, mutta Kris Kringle on... KVG. Eihän joulun aikoihin pitäisi käyttääkään muita kuin jouluisia nimimerkkejä.

Tiina kirjoitti...

Kyllähän mä katoin vittu googlesta. Jo silloin vuosi sitten. Muistan tämän hyvin.

Kris Kringle kirjoitti...

No ehkä mä taivutan tän vielä marsipaanista, mutta lähempänä joulua ;)

Tiina kirjoitti...

No ehkä sä taivutat. :)

Ofelia kirjoitti...

No nyt olisi yksi poikakalenteri lisää tarkisteltavana. Tuli vähän erilainen kuin sinulla, Tiina.

-stjtr- kirjoitti...

Hih, sulla on oikeasti joku juttu neniin. ;-D

Ompero kirjoitti...

Tammikuu tammikuu tammikuu tammikuu! Oh dear.
Tää ei liity tähän kalenteriaiheeseen oikeestaan mitenkään (muuten kuin että ylipäätään oon heikkona muusikkomiehiin - ja varsinkin basisteihin), mutta ootko koskaan kuunnellu Rustia?
http://www.myspace.com/officialrustmusic
Spotifysta löytyy lisää.
Tää tykkää, varsinkin livenä.

Kaisa kirjoitti...

Huh, se on tehty. Olipa rankkaa, btw.

Riikkis kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikkis kirjoitti...

Vanhemmilta naisilta opittuja elämänviisauksia:

"Kun silmä lepää, sielukin lepää".

"Onpas tuo semmonen, että on helppo kattella".

Nämä molemmat sopivat sun kalenteriin!

Jep. Jep. Aaaai-ka hyvä on juu sun kalenteri. *ajatus pääs nyt vähän katkeemaan...*

Itse varmaan vaihtaisin muutaman vähän blondimpiin mutta hyvin tommosta pitkätukkalinjaa, juu.

Edellinen kommentti poistettu ja päivitetty tähän uuteen eli minunkin listani näkösällä nyt :)

Piiska kirjoitti...

Oi!! Oi, oi, oi - OIH!!!!

Harmi ettei tuolle ilmaisulle ole superlatiivia! :D Ihania miehiä, ihana idea!

Kiitos innostavasta inspiraatiosta, Tiina :) Nykyisin kun ei tuo bloggaaminen oikein kulje muuten, mutta miehet.. - Miehet ja exhibitionistiset meemit saavat minut sentään yhä tarttumaan näppikseen! :D

Äskettäin tein, ihan IRL, ystävälleni joululahjaksi kalenterin en-nyt-mainitse-kenestä, koska ko. artisti nauttii monien keskuudessa vähemmän imartelevaa suosiota (no se on se yx suomalainen nahkabyysajamppa) ja kalenterisrta tuli kyllä tosi magee... Oikeesti! Mutta itselleni en sit enää jaksanut enkä ehtinyt kyhätä, joten tahdon kyllä ehdottomasti nyt koota edes tällaisen "kuvitteellisen" herkkukalenterin! ♥

Teen sen siis heti kun maltan ja joudan ja jaksan, jossain suursiivouksen ja muun hässäkän välissä... Muutama poikakalenteripoika tulee kyllä olemaan samaa sarjaa kuin siulla, mutta senhän kyllä jo taatusti tiesitkin :D

Charlatan kirjoitti...

Ihan kiva poikakalenteri mut kysyisin taas epäolennaista: Miksi IHMEESSÄ muotibloggaajilla aina on jalat tolleen hassusti???

Tiina kirjoitti...

Ofelia, se oliskin pelottavaa, jos olis tullut ihan samanlainen. :)

-stjr-, I know! ;D

Ompero, Rust kuulostaa jotenkin tutulta, mutta enpä varmaan voi sanoa kuunnelleeni. Nyt voisin kuunnella. :)

Kaisa, ihmeen rankkaa kyllä oli tuon vääntäminen. :D

Riikkis, kiitti elämänviisauksista, hyviä olivat. :)
Sulla oli ainakin tosi erilainen kalenteri kuin mulla.

Piiska, oih, oihimpi, oihein? :D
Joo, se nahkabyysajamppa, en ole fani, johtuu varmaan ylitarjonnasta, mutta ei sen nimen mainitsemista tarvi täällä pelätä. :)
Ja tiedän ainakin yhden noista, joka meillä on sama. ;D

Charlatan, äläpä muuta kysy. Sen kun tietäisin. :D

Kris Kringle kirjoitti...

http://ihanaturhamaisuus.blogspot.com/2009/05/muotiblogi-faq.html

Heti ensmäistenä vastaus kysymykseen.

Tiina kirjoitti...

Ahaa, tarkoitus on olla siis näyttämättä tönöttävältä norsulta. Okei... :D

Utu kirjoitti...

Ihana idea Tiina, Kiitos! Omani on nyt esillä, eroaa aika paljon sinun kalenterista. Johnnyn menis kyllä mulle kanssa!

Oli muuten juuri oikeanlaista tekemistä tälle sunnuntaille. Eilen tai siis tänään kun meni aikaseen. Krapulainen nainen ja poikakalenterin tekeminen ovat yllättävän hyvä yhdistelmä. :)

minh kirjoitti...

Tiina, laitanko sulle kaveriehdotuksen FB:hen Reissumiestyypille? Siinä mun kaverilistassa on nimittäin hänestä kuva, jopa ihan kiva sellainen, sopis sun kalenteriin..:D

Mä en kans lämpene moniinkaan kuukausiin noista, mutta tykkään kyllä Johnny Deppin kuvasta ja Adrien Brodya rakstan, rakstan! Paitsi että tuo kuva on niin epä-Adrien-mainen kuin olla ja voi; sen pitää olla laiha ja kalpea, ei överitreenattu ulkoilmaihminen!
Kurt(-setä, kuten Laps sanoi pienenä) sopii myös mun kalenteriin. jaksaiskohan sitä tehdä oman..Katsotaan.
-minh-

Tiina kirjoitti...

Utu, hahaa, ihanien miesten ajattelu parantaa pahimmankin krapulan! ;)
Kävin katsomassa sun kalenterin.

Minh, no nyt kun sanoit noin, niin suoritin pienen urkinnan ja varmaankin bongasin tyypin. On se vaan... huh huh. ;)
Oon ihan samaa mieltä tosta Adrien Brodyn kuvasta, mutta tossa oli sellasta poikakalenterihenkeä. Muuten kyllä itekin tykkään laihasta ja kalpeasta Adrienista.
On kyllä ollut hauska nähdä muidenkin kalentereita!

-Anne- kirjoitti...

On ollut ilo katsella näitä poikakalentereita eri blogeissa, välillä on melkein saanut pyyhkiä suupieliään.
Tässäkin on monta herkkua.

Anonyymi kirjoitti...

Hjyvähyvä!

Iloitsin erityisesti clive owenista.
Täytyy ehkä kasata oma lista.

Onnea ja iloa uuteen vuoteen!


cista

irwikissi kirjoitti...

No niin, nyt se olis vihdoin näytillä! Ei menny siis kovin montaa päivää (viikkoo?!) :D

Itseasiassa luonnoksen innostuinkin kyhäämään aika heti tuolloin kun tätä täällä kävin oihkimassa :)

Hannatic kirjoitti...

mäki tein! aika myöhään mutta kesti ehkä kuus viikkoa keksiä niin monta kuumaa miestä.