generated by sloganizer.net

17. elokuuta 2017

Ay mi dios

Holà!

Sellasta vain lähdin kyselemään, että tiedättekö sen musiikkikappaleen nimeltä Despacito? Kun siitä nyt vouhkataan ihan kamalasti näinä päivinä. Jonkun tiedon mukaan se olisi maailman katsotuin Youtube-video tätä nykyä ja muutenkin sitä soitetaan kaikkialla ja ilmeisesti biisi on tosi kova juttu ja kaikkea. Niin voisiko joku selittää minulle miksi? Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta joku, joka tykkää kyseisestä kappaleesta ja osaa jotenkin laittaa sanoiksi sen hyvyyden? Minun mielestäni kun se ei eroa millään tavalla — eikä varsinkaan edukseen — muusta maailman latinopopista, jota on suollettu eetteriin aikojen alusta.

Ymmärrän toki sen, etten varmasti ole kyseisen kappaleen kohderyhmää millään tasolla. En ole suuri pop-musiikin ystävä enkä varsinkaan latinopopin. En ole koskaan välittänyt Ricky Martinista tai Enrique Iglesiaksesta tai ketä näitä nyt on ollutkaan, mutta jopa heidän kappaleistaan tykkäämisen pystyn vielä jotenkin ymmärtämään, mutta tuo Despacito vaikuttaa kyllä vihon viimeiseltä renkutukselta. Lyriikoita en ole lukenut, joten sen jutun täytyy olla niissä. Vai mitä? Onhan? Totta kai on.

Jos joku on säästynyt kyseiseltä kappaleelta, niin voi käydä kuuntelemassa sen täältä. Niin hullu en ole, että rupeaisin upottelemaan sitä tänne blogiin.

4 kommenttia:

Mää kirjoitti...

Olin välttynyt, mut nyt kuuntelin. Oon melko varma, että toi kappale on tehty joskus ennenkin. :D Mut oisko se joku kesäjuttu, tollanen letkeä latinomeininki sopii kesäfiilikseen ihan hyvin. Jos se ois tullut talvella, niin ketään ei ois kiinnostanut.

Tiina kirjoitti...

No nimenomaan, just toi juttu, että sehän on tehty ennenkin. :D
Voi olla kesäjuttu, ja sit ehkä myös se, että uusi sulkupolvi tarvitsi oman rickymartininsa/enriqueiglesiaksensa/younameitinsä, jos jonnet ei muista jne.

Kävelin äsken Suvi-laivan ohitse ja mikäs muukaan siellä soi kuin DESPACITO! Lol.

Ana kirjoitti...

Moi taas! Joo nyt on kuunneltu. Ei jäänyt mieleen mitään, ihan perus. Tietyst, jos olis pienessä nousussa ja voisi kaverien kans laulaa yhdessä kertsiä niin olishan se, mutta kun ei oo.

Liisu kirjoitti...

Joo mä sanon. Kun näen jossain blogissa sanan musiikki, ryntään heti sitä lukemaan. Musiikki täyttää mun mielen. Läikkyy usein sen reunojen yli.